Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Nu jäklar!!!!

Nu skall här tränas satan i gatan! Besökte Xtremefits anläggning på Kungsholmen och har nu bestämt mig för att öka min träning. Romeo Sundin som äger och driver Xtremfit skall bli min PT och se till att jag hinner bli i bra form inför sommaren och kommande Tjejmil som jag tänker klara på under 45 min. Vi kommer att köra stenhårt dom kommande 2 veckorna då jag vill ett tydligt resultat redan 6 Maj då jag  åker på en lyxresa till Anassa på Cypern. Ja då skall bikinin på för första gången på länge så nu är det brådis:)
Så ett kortsiktigt och ett långsiktigt mål är nu lagt och du kommer kunna följa min resa här på bloggen. Skall försöka dela med mig av alla mina idiotpass :)
Ja du ser själv på bilderna nedan att det inte kommer att bli en enkel match framöver……
image
image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.