Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Modevisning a la Love Forever

Igår var det fullt ståhej på bilföretaget Mini i Solna. Det var det kvinnliga nätverket 4good som tillsammans med Mini och Love Forever bjöd på trevligt mingel event. Den numera klassiska modevisningen al la Love Forever style var ett måste och det var full ös backstage när alla skulle sminkas och drejas inför visningen. Tillskillnad från föregående gånger så visades även nyheten Love Forever Girl upp och det vimlade av söta små tjejer i logen.
Även om det själv kändes lite rörigt innan visningen så satt allt som en smäck när det var dags att göra entre på catwalken. Måste ge en extra stor eloge små tjejerna som var så duktiga, skrattade och log och visade verkligen hur kul dom tyckte att detta var. Love Forevers visningar spelar alltid av glädje, färg och en otrolig gemenskap, så kul att få vara en del av detta:) Nästa gång kör vi på Formex i augusti…….

image

Terece planerar och strukturerar in i sista sekund….. Ingen lätt uppgift :)

image

Annika Ljungberg och Ankie Bagger med sina dörrar MOLLY :)

image

Här tillsammans med kollegan, vänner och numera Mrs Network partnern Marie Herrey

image

En gruppbild är ju alltid ett måste och du ser ju själv vilket gäng!!! Thjohoo….

image

Marie Herrey, Christina Melin, lilla Jag och Kin Hermansson

image

Många frågar om vi är systrar och ibland kan jag faktiskt förstå varför:) Lite lika ibland faktiskt…..Men Jag är jag och Camilla Läckberg är Camilla Läckberg #jagärjag
Camilla och Mini har ett samarbete och hon bjöd på en trevlig intervju om just detta…..

image

Det bjöds även på Champagne, mingel o shopping:)

11162509_820665284680616_6051014598210755782_n

Catwalk girls Sara Shjulander och Kin Hermansson

11138577_820665428013935_5890743961942686855_n

Nöjda och glada över ännu en lyckad visning :) Tack goa tjejer!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.