Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Quick Fix & Modevisning

Drog igång tidig i morse med att slänga i en färg i håret, shit vad snabbt dom grå små rackarna tar över! Brukar normalt gå till min duktiga frisör Anne i dessa ärende, men idag blev det till att  köra egen salongen men Loreal som hjälp. Jag har sista tiden haft fokus på annat och helt glömt mitt hår och då jag ikväll skall gå modell för varumärket Love Forever så vill jag piffa mig lite extra.
Det är nätverket 4 Good som tillsammans med MINI och Love Forever som har ett kul event ikväll som lyder såhär.

VIP-MINGEL med 4good & MINI

Hello Sunshine!

Kom för en lyxig helkväll med MINI och 4good! Spana in den senaste coola lilla MINI:n med ett gott glas skumpa i handen 😉 Inte bara det – vi bjuder på snittar gjorda av vår egen kock från Rent a Chef, det blir modevisning med Jaber & Love Forever och mingel – och du träffar ständigt aktuella deckarförfattaren Camilla Läckberg som själv kör en totalt leopardstripad MINI.

Såklart blir det även lyxiga utlottningar och erbjudanden på plats i sann 4good-feeling!
En riktig VIP-kväll med extra allt :)
 HÄR kan du läsa lite mer om eventet och jag hoppas att vi ses :) Modevisningen går av stapeln runt 19:30 ikväll:)
Nu blir det löpning till lunch så att kroppen kommer igång ordentligt och rosorna på kinderna kommer fram, det är faktiskt mitt bästa skönhetsknep. Det behöver inte vara en lång runda, bara så att kroppen börjar jobba och du får upp pulsen( typ 2-3 km).  Vi ses ikväll!!!!

bild 1[2]
IMG_5875

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.