Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

I går lade jag mig under kniven…….

bild[2]

Igår la jag mig under kniven. Ögonlocken hängde som trasiga persienner ner över ögonen och stängde ute ljuset och hindrade synen. Jag hade blivit noga examinerad eftersom det är skillnad mellan kosmetisk kirurgi, vilken betalas av den enskilde och min som var medicinskt motiverad och betalades av landstinget. För tillfället ser jag inget vidare ut. Det är till och med så illa att Figaro, sonen, blev illa till mods. Operationen ägde rum på Läkarhuset vid Odenplan i Stockholm. Jag blev vänligt mottagen av en trevlig hen, som visade sig heta Tomas och hade skägg och mörk röst. Jag fick sätta på mig en blå papperssärk, blå plasttossor och lägga mig i en fällbarstol av typ tandläkarmodell. Därefter droppade hen bedövningsdroppar i ögonen som sved som satan i gatan, Hen tvättade runt och gnodde med sprit innan det var dags för nästa skydd. En kvartsburka. En blå. Sen tog nästa hen vid. En hen som hette Ditte och som var kortare än den första hen och som hade en ljus behaglig röst och mjuka händer. Det var hen som skulle utföra själva ingreppet. Hen med de mjuka händerna. Hen med den mörkare rösten assisterade föredömligt och informerade hela tiden om vad som hända skulle. Hen med skalpellen sa inte så mycket, Hen var koncentrerad på sitt vilket jag var väldigt glad för. Att skära i ögonlock kräver sin hen och hens hela uppmärksamhet. Båda hen gjorde ett lysande jobb. Hur vissa kan underkasta sig dylika operationer självmant och självvalt begriper jag inte. Men så är det väl flest kvinnor som gör det kan tro.

För en tid sedan träffade jag Margot Wallström som berättade att när hon i något offentligt sammanhang varit i Brasilien och träffat en minister hade hon slagits av hur slående lik Drottning Silvia dennes sekreterare varit. Margot Wallström kunde inte låta bli att påpeka detta faktum. Sekreteraren hade då bara leende svarat att: Det är inte så konstigt – Vi har ju samma plastikkirurg!

Tanja har åkt med väninnorna på kryss med Birka och enligt vad min gode vän Roger Nordin, som gjort en empirisk undersökning gällande var man sover ombord, kommit fram till att 75 % hamnar i fel hytt vid sänggående.

Vi hörs! Gert

En reaktion på ”I går lade jag mig under kniven…….

  1. OMG var min första tanke när jag såg dig Gert 🙂 Sen undrade jag om de hade missat nåt och tagit ögonen också 😀
    Det blir nog bra det där ska du se 🙂
    Och jag det låter ju superspännande att hamna i ”fel” hytt.. det betyder ju att om man bokar in sig på en ekonomihytt så borde man ju kunna stiga i graderna och hamna i en svit med lite tur 😉
    Får väl se vart Tanja vaknade då 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.