Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Lyxresa bokad:)

Borde varit utvilad när klockan ringde i morse, då det varit en lugn och skön helg! men trött som tusan var jag när alarmet tjöt och det var dags att hoppa upp ur den varma sköna sängen. Inte fanken blev man piggare av att titta ut genom fönstret heller, det bjöds uppenbarligen på regn och rusk även idag.
Men då kom jag faktiskt att tänka på att jag har något mycket roligt att se framemot, en resa till Cypern i början på Maj fick min trötta kropp att piggna till rejält:)  Sol, värme, lyxhotell och sköna människor :)

Japp, jag fick en extremt fint möjlighet att få kolla in ett av världen finaste och mest familjevänliga hotell och med mig åker min vän Åza. Det är det fina magasinet  Connoisseur som håller i detta event och gissa om vi längtar :)
Hotellet heter ”Anassas ” och har fått en hel del uppmärksamhet och fina prisutnämnanden.
Förutom Tatlers nu senast så var de femte bästa spa i världen 2012, Condé Nast Traveller.
Dessutom har de legat på 101 bästa hotellen på Tatlers list, vunnit bästa hotellet på Cypern under många många år, World Travel Award.

Flyg är bokat så nu räknar vi dagarna tills vi åker…..Blev helt enkelt lite lättare att leva :)

10906026_10152879490023152_6862316124650227981_n Unknown-1

anass-hotel-(5)

_G8H3219

Alexandros-Villa-2

10950036_10202099133279434_1971223801_n

Vill du kika närmare på detta vackra hotell så kika in HÄR

Kram

En reaktion på ”Lyxresa bokad:)

  1. Ja HERREGUD vad vi längtar! Tror knappt det är sant! Ska bli så underbart! Kram fina vännen! //Åza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.