Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Morning News

God morgon denna Tisdagsmorgon, hoppas natten varit bra och att du sovit gott! Det har faktiskt jag tillskillnad från igår natt. Då var det för mycket tankar kring mitt provsvar som kretsade i mitt huvud….. Med gårdagens besked känns det dock lite bättre, även om det fortfarande finns en liten oro.

Skulle vilja börja denna morgon med ett grattis till namnsdagsbarnen Gabriel och Rafael, hoppas ni får lite extra tårta idag :)

Ikväll är det också premiär för ”Gert har ordet” vilket innebär att han en dag i veckan kommer att göra ett inlägg här på bloggen. Inläggen kommer att vara allt ifrån krönikor till tankar kring livet, familjen, frun, rollen som pappa, båtar, tvättstugan och sist men inte minst, hur mycket måste man göra innan man får ligga. Ja du kan nog redan nu förbereda dig på minst ett omtumlande inlägg i veckan här, med start ikväll alltså:)

Jag skulle även vilja flagga för en bra GRATIS föreläsning med Charlie Söderberg ( fd Lyxfällan Charlie), den handlar om hur du kan få ett rikare liv. Mer Pengar, Mer Tid, Mer energi.
Jag var själv på denna för ca 3 veckor sedan och blev så grymt taggad på att få mer kunskap, verktyg och konkreta råd.
På Lördag har jag anmält mig till en ”Heldags Kickoff” med Balansekonomi :) Skall bli så spännande!
bild 3[2]

One thought on “Morning News

  1. Hej! Måste fråga om dina besvär från höger mage/revben försvann sen? Jag har känt samma sak nu i 4 veckor o h har lämnat en massa prover men allt såg bra ut. Fick något lugnande för magen utskrivet som jag testar nu. ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.