Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Körberg brilljerar…..

Hej!

Egentligen skull min Fredag tillbringats på Öland tillsammans med ett härligt gäng bloggtjejer. Det är vännen
My Martens som tillsammans med Skansenshotell anordnat detta event. Det stod blandannat spa, champagneprovning och en lyxig middag på schemat. Tyvärr fick jag avboka i sista stund då jobb och annat satte stopp för min planerade resa. Skit tråkigt såklart! Men ibland funkar det inte som man vill…..

Istället blev det tjejmiddag på Berns Asiatiska (SÅÅÅ GOTT!!!) och konsert med bästa Tommy Körberg på China teatern. Han är ju briljant! Då jag och hans Fru Anne-Charlotte är gamla vänner från Uddevalla så har jag fått den stora förmånen att se Tommy vid ett flertal tillfällen och jag måste säga att han alltid levererar så bra.
Har du inte sett hans konsert ”Sjung tills du stupar” så gör det!

11082639_10152821012544001_6509563728484893439_n

Jag, Anneli och Anne-Charlotte ( Jessica gömde sig bakom kameran)

bild 1[3]

Efter föreställningen anslöt Tommy med oss och jag tror faktiskt att han trivdes rätt bra som tuppen i hönsgården:)

bild 5

Skål och Happy Friday !

bild 4

The Blue girls….

bild 2[3]

I pausen hade gentlemannen Tommy givetvis fixat bubbel till oss :)

bild 3

På scenen bjöds det på rolig underhållning och skön sång

Det blev en sen kväll och jag lade huvudet på kudden först vid 02:30, dock med ett leende på läpparna då vi haft såå trevligt. Vi hörs!

One thought on “Körberg brilljerar…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.