Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Ny blogg, fotoshoot, reportage och röntgenbesked

Hej och varmt välkommen till mitt första inlägg på denna nya portal. Känner mig otroligt glad över att fått den stora äran att komma in som toppbloggare här och jag hoppas att ni skall trivas med mig.
På min blogg kommer jag att bjuda på ALLT som hör mitt liv till och just idag är jag faktiskt extra glad att jag lever.
Har varit orolig över en konstig känsla jag haft i min mage en längre tid och efter ångest, dålig sömn, nattliga kallsvettningar och konstant oro tog jag mig för ca 14 dagar sedan till läkaren. Fick inget vettigt svar där, men fick genast remiss till röntgen.
I flera veckor har jag alltså tänkt det absolut värsta CANCER och att jag snart inte kommer att finnas mer……Nej, jag är ingen hypokondriker, jag är tvärtom väldigt sällan sjuk och går ännu mer sällan till läkaren. Trycket under mitt högra revben under en längre tid, kallsvettningar och en punktsmärta gjorde mig dock grymt orolig.
Idag fick jag ÄNTLIGEN svaret från röntgen…… Fanns inget avvikande där i varjefall :)
På Måndag skall vi gå igenom alla blodprover som blivit tagna och jag håller tummarna stenhårt för att dom inte visar på några konstigheter.
Måste även passa på att tacka ALLA mina otroligt stöttande vänner och bloggläsare. Ni har varit ett enormt stöd och jag blir rörd till  tårar av all fin ödmjukhet som jag fått:) Med era och mina tummar så hoppas jag på bra besked på Måndag.

Vill även bjuda på ett fint Hemma Reportage som nu ligger ute i Tidningen ”Kattliv”. Här kan du läsa om våran nya familjemedlem ”Rufus” som är av rasen Ragdoll. Underbar katt!!! Trodde aldrig att en katt skulle kunna beröra mig så mycket som denna lille killen gör. Dessutom är han och hunden Lasse bästa bästa vänner och deras fantastiska samspel är ett skådespel för sig.
Stort tack till min vän och fotograf Ulrica Thuresson för grymt härliga bilder……..Kommer bjuda på lite fler längre fram:)
bild 5
bild 1

bild 3 bild 1 bild 2

13 reaktioner på ”Ny blogg, fotoshoot, reportage och röntgenbesked

 1. Är också ett stort fan av din blogg och tycker om det du skriver och att få följa med i din träning (håller själv på och det är alltid skoj att få läsa om sådant) är jättekul och sen verkar du ju vara en sådan härlig person, så jag följer så klart med hit.
  Håller tummarna för dig på måndag och är övertygad om att allt är bra, men alltid skönt att få det bekräftat. Ha en underbar helg.

 2. Hej Tanja. Jag har följt din blogg länge och tycker mycket om den. Dock är jag dålig på att kommentera, men jag ska skärpa mig. Jag önskar dig lycka till på den nya portalen.

  1. Tack Sara, vad roligt att du tycker om min blogg. Har du önskemål om ngt du vill att jag tar upp så hojta gärna till:)

 3. Hej! Ska tänka särskilt på dig, då jag förstår hur du känner! Jag går också och väntar på provsvar. På fredag ska dem vara klara! Lycka till Kram!!!

  1. Tack Yvonne och jag håller en tumme hårt även för dig.Hör gärna av dig och berätta om du vill. Kram och lycka till:)

   1. Hej och tack för din omtanke! Mina provsvar visade ingenting, skönt! Men mina symtom kvarstår, så det gör att jag ändå känner mig orolig. Jag har haft en långvarig svår trötthet samt svår värk i skelett/leder. Samt illamående, svettningar/frysningar bla. Kanske helt enkelt är klimakteriet som är på ingående. Hoppas det inte blir långvarigt i så fall;) Tur att våren snart är hos oss, man får försöka tänka lite positivt också :)

    Hoppas du fick bra svar och att du mår bra!!!

 4. Varmt välkommen till vår fina portal kära vän! Ser så fram emot att sällskapa med dig här (också). Stort lycka till! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons