Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Ett tråkigt besked, med en glasklar avslutning…

Ja idag var det då dags för återbesök på Karolinska där jag för ett år sedan opererade mitt vänstra öra. Efter hela mitt liv kantat med öroninflammationer och dålig hörsel så tog jag äntligen tag i saken och beslutet blev operation. Min trumhinna skulle lagas och det blev även div annat fix i mitt öra då det var kraftiga ärrbildningar från min tidigare operation som gjordes när jag var 12 år. Förra året i Dec låg jag alltså på operationbordet igen och mina förhoppningar var stora. Ingreppet gick bra, självklart hade jag rejält ont då dom gick in bakom örat( Skär alltså upp hela baksidan, då örongången är för trång att arbeta i). Vägen tillbaka var lite
seg, hade nog trott att jag skulle vara på benen lite snabbare( kostar på en 40 taggare).
Året har gått strålande utan en enda öroninflammation vilket känns helt fantastiskt! Dock har jag inte märkt någon större skillnad på min hörsel på vänster sida, lite sämre som alltid.
Dagens diagnos blev dessvärre att min hörsel bivit mycket sämre efter operationen:( Läkaren förstod verkligen inte varför, då trumhinna mm såg toppen fint ut. Någonting har helt enkelt gått snett och inte alls blivit som det var tänkt. Både jag och min läkare satt med djupa veck i pannan och han kommer nu att sammanträda med ytterligare en specialistläkare. Det lutar nog dessvärre åt en ny operation, var det sista orden han sade innan jag gick….. Usch och fy! inte alls vad jag hade räknat med.
Tog en sushilunch på Karolinska och deppade ihop för en stund, innan jag begav mig hemåt.

Väl hemma igen så styrde Jag , Gert och Figaro kosen till Bålsta Optik där våra vänner Anders Åhrlin och Ann-Marie driver sin glasögonbutik, Anders o Ann-marie har i alla år tagit hand om oss och då dom flyttade sin verksamhet från Solna till Bålsta så hänger vi såklart med. Alltid lika välkomnande och med en otrolig känsla, ny i glasögongänget är ju Figaro som idag provade ut sina nya glajjjor. Killarna blev helt klart snabbast klara med sina val. Själv hade jag beslutsångest, vilka skall jag ha? Vilka passar bästa?
Lade upp lite bilder på Instagram där jag heter #tanjafylking och fick både tummen upp och tummen ner……. Tror dock att jag tog rätt beslut TILL SLUT:)
Bålsta Optik är definitivt värt sin resa 🙂

IMG_6234.JPG

Hörselkontroll med ett tråkigt resultat, ja ja det är bara att gå vidare……Kunde varit värre!

bild 1

Ögonkontroll, som också blivit sämre! Men det är ju kanske mer normalt….

IMG_6262.JPG

Figaro tyckte det var så spännande att prova glasögon och trodde såklart att han skulle få med sig dessa hem omgående.

 

IMG_6261.JPG

IMG_6260.JPG

Och dessa blev det! Så fin i sina nya glasögon….

IMG_6257.JPG

Lite” Kruella” stil på dessa va? Kattögon?

IMG_6258.JPG

Svart med guld detaljer, lite fykantig business båge från Fleye ?

IMG_6256.JPG

Lite mer diskreta guldbågar från Fleye som är ett danskt märke som vunnit många design priser.

IMG_6259.JPG

Samma märke som ovan men en helt annan typ av båge. Markant med en mjuk form?

IMG_6254.JPG

Glasögongänget! Ann-Marie, Gert, Jag, Anders och Figaro

IMG_6241.JPG

Efter många turer fram och tillbaka så bestämde jag mig för dessa bågar. Något mer diskreta än de jag haft tidigare, men jag tänkte nog använda även mina gamla att byta med. Dessa kändes lätta och sköna och kan vara en bra brytning till mina tidigare. Tack snälla Ann-Marie och Anders och till alla er som kommenterat och tyckt till på Instagram. Jätte kul att höra era åsikter!

 

4 reaktioner på ”Ett tråkigt besked, med en glasklar avslutning…

  1. Hej ! tråkigt med din hörsel, ett tips kolla med oto – kirugen i uppsala dom är bäst i sverige, ( tycker jag)

  2. Då har du fått ytterligare en guldkant på tillvaron. Det blev riktigt snyggt så du valde helt rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.