Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Kunde inte motstå…..

Ja då var vintern här igen! Gillar egentligen snön och tycker det är vackert med det vita pudret som lyser upp, dock bor jag mitt i Stockholm/Södermalm och här blir det för det mesta bara slask! Detta skall vi dock råda bot på under sportlovet för idag bokade fam Fylking med vänner en stuga i Sälen:) Thjohoo! skall bli så roligt att få åka skidor och mysa framför brasan i goda vänners lag:) Har jobbat hemifrån idag och börjar så smått få ordning i kaoset 🙂 Mitt jobb på Formexmässan samt Friends Arena där jag tillbringat två långa dagar har gjort att jag har lite extra att ta tag i NU…..Work Work Gert fick ta lille Figaro till ögonläkaren och det konstaterades att han ser dåligt på långt håll samt att han är astigmatisk, så det blir till att hitta några fina glasögon som han skall använda flitig. Hela dagen har jag gått i träningkläder då jag hade bestämt mig för att hinna bege mig ut på en löprunda, men idag kom jag faktiskt inte ut….Fy skäms på mig! Inte ofta jag ändra styrriktning när jag bestämt mig….. Lovade tidigare att jag skulle berätta om mina favorit montrar på Formexmässan och nedan kommer lite bilder från några av dem, det blev såklart diverse inköp då jag helt enkelt inte kunde motstå 🙂

www.frontrowliving.se

www.karrstegensgard.se

www.rice.dk

www.byleonnie.se

IMG_6059.JPG

Hela tjejligan besökte favorit skinnmärket Frontrow som gör så snygga skinnkläder. Här beställde jag en jacka som det bara stod Tanja på, blev även ett par skinnbyxor. längtar till dessa får flytta in i min garderob.

IMG_6033.JPG

Kan säga att jag inte var ensam om att falla för Frontrow´s kläder. I stort sett handlade hela gänget! Här är Åza Brennander och My Martens i sina beställd plagg.

IMG_6034.JPG

Här posar jag i jackan som jag snart blir lycklig ägare till och får sällskap av vännen Annika Ljungberg

IMG_6038.JPG

IMG_5890.JPG

Det blev många besök hos vännen Catarina som driver Kärrstegens gård och som alltid har mässans snyggaste monter, här med alltid glada Anna Book. Hos Kärrstegen beställde jag två underbart färgglada kaniner som skall få pryda mitt kök under våren.

IMG_5883.JPG

Produkterna från RICE är också en storfavorit, Dessa är gjorda i hård plats och såå snygga….. Har jätte mycket RICE produkter på landet och mer kommer det att bli.

IMG_5882.JPG

Var såklart tvungen att säga hej till självaste ägarinnan Kristina( grönt i mitten) tillsammans med Annelie som driver inredningsshopen Inreda.com samt lilla Anna Book som jag guidade genom mina favorit montrar. Längst till höger är Josefin som är en av säljarna på RICE.

IMG_5892.JPG

Längtar efter att få sätta fram mina kitschiga Kaniner från kärrstegens gård

IMG_5880.JPG

By Leonnie har så sjukt snygga inrednings prylar att man blir helt matt, helt enkelt svårt att välja vilket av allt man skall ta!

IMG_6156.JPG

Min första produkt från By Leonnie blev detta smyckeskrin, fler saker lär det garanterat bli….

IMG_5879.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.