Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Gerts Nyårs Krönika

Nytt år!

Det gamla lägger sig ner och dör. Det nya kommer. Nya möjligheter. Nya utmaningar och en bukett nyårslöften som krydda på moset, som förmodligen är en banal upprepning på förra årets och åren före det. Nytt för 2015 är ju att det blir nyval. Vi får alltså en chans till att tycka till om partier och politikers görande och låtanden. Demokrati alltså. Men det blir ju ett evigt pusslade om alla ska vara med och bestämma. Att styra och ställa ett land efter minsta möjliga nämnare känns så där. Inte direkt som ett framgångskoncept direkt. Det politiskt korrekta, de politiskt korrekta har förstört tillräckligt nu och jag inbillar mig faktiskt att 2015 kommer att vara vändpunkten när det inskränkt korkade kommer att bytas ut mot det öppna och fria tänkandet, som i sin tur kommer att leda till en spänstig debatt där alla vågar säga vad de tänker istället för att tänka sig för innan dom talar. Enbart för att en var är så rädd för att få kritik och få en stämpel i pannan och vara den som kränkt alla och en var. Framtiden ska vara ett öppet och vackert fält med oändliga möjligheter inte en spikmatta vilken man tvingas gå upp i brygga på för att man är rädd för att sår någon annan om vars tankar eller önskningar eller förhoppningar man inte vet något om annat än att ”Jag får inte ”såra” – Jag får inte väcka anstöt – Jag får inte säga något som kan misstoltakas eller klassa mig som mindre vetande.”  PK, det politiskt korrekta, är inget anat åsiktsförtryck. Ett ok och en boja som vi måste kasta av oss.

 

I övrigt har 2014 varit ett år på nöjesfältet. I bergochdalbanan. Radio 1 (ett pratradioprogram inom MTG radio) Hade sin sista sändning på nyårsafton 2013 och jag blev mer eller mindre pensionerad som radiopratare efter femton glada år. Jag slapp att gå upp 0430 och att gå och lägga mig kl 2130. Frun hade vissa åsikter kring mina göranden och låtanden och beklagade sig mer eller mindre högljutt över att jag inget gjorde. Men det gjorde jag. Gick i terapi för att räta ut en del mindre klädsamma defekter och vilade mig i form… Men det har tagit sin tid. Nu står 2015 iför dörren och kommer att ringas in med ett sprakande fyrverkeri från söders höjer. Jag vet att när startraketerna brunnit av av så är det bara att fortsätta med samma sprakande, sprudlade energi och ta in och åt sig det nya året med öppna armar. Gott Nytt  År!

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.