Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Julledigt med träning

På Juldagen kom Gerts dotter Tove med Christoffer och dottern Nickie och sonen Felix. Dom hade firat Julafton hos sin mamma Lena. Det är som alltid såå mysigt att ha familjen samlad! Våra vänner Terece och Marcus anslöt också så det var fullt vid middagsbordet även denna kväll. För mig är julen tiden som man skall umgås på med sina nära och kära, så ett fullt middagsbord får det gärna vara varje kväll:) Julledigheten gör min del även inneburit träning. Känns nästan som ett måste när jag njuter av så god mat, vin och godis…… Bara att jobba på sina egna skinkor lite:)
Julafton körde jag och lillebror löpning med intervall träning och juldagen blev det också löpning. Kanske låter galet men det är sååå skönt!

IMG_5311.JPG

IMG_5303.JPG

IMG_5338.JPG

IMG_5324.JPG

IMG_5336.JPG

IMG_5331.JPG

IMG_5333.JPG

IMG_5339.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.