Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

en annandag i goda vänners lag…..

Fick mersmak av våra vännerTerece o Marcus. Så efter skridskoåkning med klasskompisarna på Medborgarplatsen på Annandagen så begav vi oss ut i Roslagen och Vettershaga. Här har fam Almering nyligen köpt ett fantastiskt ställe där vi installerade oss på kvällskvisten. Ännu en god middag avnjöts och sedan blev det kortspelet plump som hägrade i köket:) riktigt kul med kort!
Det var en lugn och skön kväll då vi bränt av partymodet kvällen innan i vårt kök i stan så det blev sängdax redan innan tolv.
Grymt läckert att vakna upp i Vettershaga denna morgon med gnistrande sol, snö och blankis. Efter en lång mysig frukost begav jag och Terece oss ut på en PW i solen. Kylan bet i kinderna men Guud så skönt…..
Det blev en vända på 6 km ( terapi)där räven fullkomligt raskade över åkern:)
Väl tilllbaka så badades det i baljan och bastades, varvat med svalkande snö rullningar 😉 måste nog erkänna att det så lite behagligare ur när barnen rullade runt i snön än när Gert gjorde sitt tappra försök:) ha ha men ett gott skratt förlänger livet :)

IMG_5347.JPG

IMG_5349.JPG

IMG_5354.JPG

IMG_5367.JPG

IMG_5362.JPG

IMG_5363.JPG

IMG_5374.JPG

IMG_5372.JPG

IMG_5371.JPG

IMG_5373.JPG

IMG_5370.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.