Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Premiär för Cirkus Scott

” Får jag be om största möjliga tystnad” Ja dom orden känner du säkert igen?

Ikväll har vi varit på en spektakulär Julshow med Cirkus Scott. Det är tredje året i rad som Robert BRONETT med team bjuder på julunderhållning och akrobater, hästar, clowner, lindansare mfl överraskar med häpnad. Vissa nummer gav rejält pirr i magen och självklart blir man grymt imponerad över deras insatser.

Jag älskar ju hästar som du säker vet, så mitt favorit nummer blev killen som först kom in med en otroligt väldresserad hund. Hunden springer sedan ut och kommer tillbaka med en brun vacker häst:) herregud så fint!
Killen har en grymt fin känsla med sina djur och kom senare in även med en vit häst. Helt klart min favvo!!!!
Figaro och Gerts favorit blev Motorcyklarna (6st) som kör gasen i bott i en stor julgranskula, att dom inte krockade är ta mig tusan ett under!
Julcirkusen finns  i stan from och med nu och två veckor fram så passa på, ta med dig familjen, vänner eller kollegorna och se showen:)

IMG_4591.JPG

IMG_4507.JPG

Cirkustältet reser sig mäktigt vid Gärdet i Stockholm

IMG_4508.JPG

Många vill uppleva premiären

IMG_4512.JPG

Figaro , jag och självaste Cirkusdirektören Robert Bronett :)

IMG_4525.JPG

6 motorcyklar påväg in i Julgranskulan, här kördes det så det rök!

IMG_4524.JPG

IMG_4530.JPG

Underbart ekipage……

IMG_4533.JPG

IMG_4535.JPG

IMG_4537.JPG

IMG_4551.JPG

IMG_4540.JPG

IMG_4545.JPG

IMG_4552.JPG

Det här numret var också en riktig rysare…..Måste upplevas!

IMG_4580.JPG

IMG_4559.JPG

IMG_4579.JPG

IMG_4571.JPG

IMG_4583.JPG

IMG_4590.JPG

IMG_4591-0.JPG
Stort varmt tack Robert för en kanon trevlig och fartfylld kväll;) kram Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.