Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Festligheternas tid

Ja partyna står verkligen som spö i backen just nu och kul är väl det för vädret i sig är så grått och deprimerande. I Söndags firade vi grabbarna Mark & Magnus som båda fyllt jämt här för leden. Festligheterna gick av stapeln i de vackra lokalerna på Metropol Palais och temat var mask/20-tal. Det bjöds på en gigantisk chokladfontän med olika tilltugg samt och drinkfontän med läskande innehåll. Har faktiskt aldrig sett en drinkfontän tidigare så den blev nog min favorit:) Det bjöd också på annorlunda uppträdanden i form av akrobatik, en grym kille som dansade i en gigantisk rockring samt en kvinna som körde ner både svärd och en ballong i halsen, Imponerande!! Dock körde mina kräkreflexer igång direkt  :) Både jag och maken hade en grymt trevlig kväll i både nya och gamla vänners lag och vid 12 tiden blev det dax att ringa London Cab för hemfärd. Blev alltså en riktigt härlig avslutning på den veckan för att starta nya veckan(lite tröttare än vanligt, dock nöjd över en rolig kväll). Grymt Stort Tack till Mark och Magnus för ett välordnat och roligt PARTY:)

image

Jag och vännen Åza Brennander fick sällis av Gertat som överaskar i bakgrunden :)

image

Japp! 20 tal var det här ja! redo för äventyret….

image

Kvällens Värdar och födelsedags(barn) Mark, Jocke, Torkel och Magnus

image

En sådan här snygg drinkfontän är ju bara ett måste i varje hem:)

image

Kvällens partybrudar

image

Mattias tillsammans med Marie & Rickard Herrey

image

Torkel ser grymt impad ut när denna lila ballongen trycks hela vägen in i hennes mun:)

image

Jag & Ulrica kör lite Selfies :)

image

Mattias och Mark verkar båda ganska sugna på Gert lite vissna BloodyMary, så god!

image

Triss i fotospex, Jag , Ankie och Ulrica

image

Ännu en cool och vacker pryl, här fylld med isvatten

image

Ankie gör sig oigenkännlig då vi styr färden hem i London Cab

image

Bästa Taxin i stan LONDON CAB

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.