Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En skön pyssel Helg

Har haft en hel outstanding helg;) med……
Sovmorgon
Lång skön frukost
8 km löpning
Tvättat
Hämtat kompis till Figaro
Fotbollsmamma i parken
Tvättar vidare
Middag med nötstek och rotsaker i ugnen
Vännina kom förbi
Uppdatering på FB , insta och mail sedan hopp i kojs tidigt trots Lördag;)
Söndag ;
Sovmorgon
Långfrukost
Ta hand om all tvätt
Pannkaksstekning
Träning , Bodypump
Stryka
Middagsdax
Strykning fortsätter
Dusch, te och hopp i kojs
……
Ja helgen går galet fort men jag har också fått mycket gjort och känner mig laddad och stark för en ny intensiv vecka. Nedräkningen har börjat, på Torsdag bär det av till Barcelona

IMG_3155.JPG

IMG_3162.JPG

IMG_3159.JPG

IMG_3158.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.