Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Grattis Gertat på födelsedagen….

Hipp hipp hurra för Gert! Igår var det darlingens födelsedag och jag hade fixat en liten överraskningsfest.
Den ena efter den andra av både familj och vänner droppade in under kvällen för att gratulera……
Shit villken go famil och vänner vi har som alla tar sig tid för lite festligheter en Tisdagskväll :)
I smyg hade jag handlat och förberett mat o dryck inför kvällen och i present fick maken en korg med blommor och favorit dryck och en fin teckning av Figaro.
IMG_3086.JPG

IMG_3079.JPG

IMG_3083.JPG

Hemmagjorda pizzor bjöds det på, en med köttfärs, tomat, ost och champinjoner och en med lufttorkad skinka, fetaost, mozarella, vitlök, chili och färska fikon ( en riktigt favorit) . Prinsesstårta står högst på tårtlistan i vår familj, så en sådan fick det bli till kaffet :)IMG_3080.JPG

Gert är en riktig samlare och här visar han upp en sådär”bra ha sak” Ett bra vindskydd :)IMG_3092.JPG

Ja Grattis käre make, nästa år fyller du jämt och då skall det firas minsann….. Temat för festen kommer bli LÅNGVÅRDEN, så redan nu kan man ju börja fundera på klädsel :)
Kram

En reaktion på ”Grattis Gertat på födelsedagen….

 1. Hej Tanja :)

  Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

  Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

  Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

  Ha en bra kväll! 😉

  Carl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.