Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Hårfix med Endless Hair…

Idag var det dax att fixa frisyren hos bästa Anne på Karlbergsvägen. Gamla extensions skulle bytas ut mot nya och denna gången testar jag nya märket Endless Hair. Det är vännerna Terece Almering och Johanna Toftby som tillsammans ligger bakom märket som nu lanseras för fullt. Håret finns i såväl extensions som i vanligt löshår som du lätt kan fixa för en kväll. Håret är äkta och håller en riktigt fin kvalité HÄR kan du se deras sortiment. Det blev även ny färg och vi körde på en super fin MOCKA färg. Fler bilder kommer imorgon, då jag är riktigt stylad och sminkad 🙂

Och nedan är bild efter att mina gamla extensions är urplockade, bara mitt eget tunna solblekta hår:)

IMG_2883-0.JPG

Och tänk vad lite färg och extra utfyllnad av hår kan göra, min klart bästa investering !
Med löshår så behöver jag verkligen fixa minimalt med mitt hår, Höll på mycket mer tidigare då jag fönade, lockade och blev halvgalen över att inte få den fylliga känsla som jag ville ha. Jag är en av alla som har väldigt tunna fina hårstrån, vilket betyder att få volym är näst intill omöjligt. Så lösningen för mig är helt enkel att fylla ut med lite löshår.
Då jag skall på fest imorgon så fick Anne locka håret lite extra idag, tänkte se om jag kunde lyckas behålla lockarna över natten,,,, Ja vi får väl se!!! Sitta och sova då kanske:)
IMG_2890-0.JPG

IMG_2887-0.JPG

Och visst är väl ovan bild lite roligare än nedan bild ?
NU håller vi tummarna för att jag lyckas hålla min lockar på plats och imorgon bjuder jag på fina bilder när jag är färdigstylad för fest. Kommer nog en och annan stallbild först då jag äntligen skall komma igång med min ridning, oj vad jag har längtat…..

IMG_2886-0.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.