Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

En kidnappad 50 åring ….

Igår var det min fina Vän Ankie Baggers födelsedag och detta firade vi ett litet gäng, då självaste kalaset är nu på Fredag. Då Ankie fyller jämt ” 50 år” så ville vi såklart hitta på ngt bus på dagen som hon fyller och detta bus resulterade i en Kidnappning. Ankie satt i godan ro på en restaurang i Kungsträdgården när vårt lilla gäng dök upp med stämman till ”Ja må hon leva”, gissa om hon blev överraskad 😉 ha ha den minen var obetalbar!!!
Med bubbel i glaset och ögonbindel tog vi henne genom stan mot hemligt mål. Det blev några roliga stopp på vägen då vi först träffade på Anna Books make Roberto. Roberto är Säkerhetsvakt( bodygard) och tog på skoj fram handklovarna som han satte fast Ankie i, så jäkla roligt!!! Där stog hon förvånad med ögonbindel och handklovar:)
Det blev även ett värmande stopp utanför Dramaten där statyn Margareta Krook stå………
Vi traskade sedan vidare till Restaurang Nybrogatan 38 där vi åt och drack såå gott! I detta lilla gäng vilar inga ledsamheter så samtalsämnena och skratten avlöste varandra. Vi bokade också in vår nästa date då vi skall hem till väninnan Kin och ha pensionärsträff, ja du hörde faktiskt helt rätt! Under middagen berättade Kin om att man kan sätt upp sig i kö på trevliga ålderdomshem och då vi vänninor faktiskt vill bli gamla ihop och hamna på samma hem så skall detta diskuteras vidare på nästa möte, Ja herregud alltid händer det roliga saker på våra middagar 🙂
På Fredag är det som sagt stor baluns då Ankie bjudit in till fest, så förberedelserna är redan i full gång.
Min outfit inhandlades igår från LOVE Forever och imorgon är det dax att fixa håret.

IMG_2823.JPG

IMG_2825.JPG

IMG_2818.JPG

IMG_2822.JPG

IMG_2827.JPG

IMG_2828.JPG

IMG_2826.JPG

IMG_2838.JPG

IMG_2846.JPG

IMG_2851.JPG

IMG_2841.JPG

IMG_2843.JPG

IMG_2853.JPG

IMG_2852.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.