Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Vilken mardröm ……

Kan inte glömma den hemska drömmen jag hade i natt! vaknade kallsvettig och var sååå glad att det faktiskt var en dröm, finns ju dessvärre de människor som måste uppleva denna mardrömm .
– I drömmen satt jag vid Figaro´s dödsbädd, han skulle snart dö då han var obotligt sjuk. Jag var oerhört ledsen men försökte såklart hålla tillbaka mina känslor och tårar för att vara stark, ville ju inte att han skulle bli rädd och ledsen.
Då tittar Figaro upp på mig med sina stora vackra ögon och säger ” Mamma, min kropp är som en cykel där alla trasiga delar bytts ut och nu är reservdelarna slut . Därför kommer min kropp att sluta fungera!” Herregud, galet fin beskrivning av döden men ack så sorgligt det blev i drömmen. Vaknade med ett ryck och blev så lycklig, där låg prinsen och sov, helt ovetande om mina drömmar:) Kan dock inte låta bli att tänka på de föräldrar som lever i denna mardröm , ens barn är allt och det finns inget värre än att förlora sitt barn.

Jag är ingen drömtydare och har egentligen ingen aning om vad denna drömmen vill säga mig, men jag har en tanke.
På Lördag skall jag och Gert iväg på en hemlig resa, det är Gert som bokat något och jag har ingen aning om vart vi ska :) Dock får jag alltid lite separationsångest när jag skall lämna mina barn, skit jobbigt faktiskt! Fattar inte varför då jag rest otroligt mycket i mina dagar. Det är ingen fara när vi åker hela familjen , men när jag åker utan dem så kommer alltid en liten ångest krypande, att jag aldrig mer kommer att få se dem.

20140403-220219.jpg

Älskar er mina fina pojkar :)

20140316-212340.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.