Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mor o son mys :)

Idag har det knegats hemifrån och det är många bollar i luften nu. Känner väl igen ketchupeffekten, allt eller inget! I och för sig var det väl längesedan jag inte hade något att göra 😉 minns inte när jag ens hade en dag där jag inte vet vad jag skall göra, ja du vet! En sån där tråkig dag utan några planer. Längtar ibland efter en sådan dag! Samtidigt så vet jag att det ju är jag själv som styr att det inte händer ……

Blev ett pass Bodypump även idag, lite tungt då jag körde även igår. Men nu är musklerna rejält manglade.
Väl hemma tog jag med mig Figaro in i badrummet och låste in oss, vi
Brukar göra så ibland 😉 Då är det mor o son mys! Figaro i lilla badbaljan och jag i duschen, här har vi det då skönt och kan hålla på länge;)
När Figaro var klar för kvällen så fortsatte jag med att lägga en ansiktsmask och pyssla om mig själv en stund, så välbehövligt:)

20140401-213926.jpg

20140401-213942.jpg

20140401-213952.jpg

20140401-214009.jpg

20140401-214029.jpg

20140401-214057.jpg

 

Ansiktsmask från Hollywood glam och fukt ampull från Barbor testades ikväll, dessa fick jag på skönhetsmässan och dom var bara sååå bra. Len som silke i ansiktet( syns kanske inte just på denna bilden:).
Ren och fin kryper jag ner i sängen, bloggar och skall nu kika på kvällens avsnitt av Ryttareliten. Kram o godnatt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.