Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Nya träningskläder, Vinn ett linne;)

I nya numret av tidningen HÄLSA var det en artikel om mig och min löpträning. Jag har fått många mail med frågor om mina träningskläder på bilden. Dessa kommer från märket d.brand och är designade av ingen mindre än Laila Bagge:)   Jag har nu fått den stora äran att få lotta ut ett linne till mina trogna blogg läsare :) och allt Du behöver göra är att lämna en trevlig kommentar nedan (kanske ett träningstips:) och dela detta blogginlägg på din Facebook sida. Lätt som en plätt!!!
Bild på linnet finns nedan……

20140313-092423.jpg

20140313-092441.jpg

20140313-092457.jpg

Linnet ovan är superskönt och är i kanon skönt material  HÄR hittar du fler bilder från Laila Bagges Sport kollektion för D.Brand och HÄR kommer du till Lailas blogg:)
Som sagt lämna en kommentar och dela bloggen på din Facebooksida och LINNET kan bli ditt, vinnaren presenteras nu på Måndag 17/3 :)

20140313-092838.jpg

Linnet är långt och sitter fint på kroppen, här har jag det under en tunn träningsjacka också design by Laila Bagge. Byxor och väst är från samma kollektion;)

20140313-093006.jpg

20140313-093019.jpg

20140313-093027.jpg

20140313-093056.jpg

Då önskar jag Dig all lycka till i utlottningen, Vi hörs!  Tanja

18 reaktioner på ”Nya träningskläder, Vinn ett linne;)

 1. Delat offentligt på fb, heter Jenny bambi Eriksson där :) jag har precis kommit igång med gym och simning efter flera år av smärtor i muskler och leder. Träningen hjälper något så otroligt och jag som inte har några riktiga träningskläder skulle älska detta linne till tusen och som man säger så blir även jag ännu mer motiverad av fina träningskläder! Håller mina tummar och tår!

 2. Delat offentligt på fb, heter Jenny bambi Eriksson där :) jag har precis kommit igång med gym och simning efter flera år av smärtor i muskler och leder. Träningen hjälper något så otroligt och jag som inte har några riktiga träningskläder skulle älska detta linne till tusen och som man säger så blir även jag ännu mer motiverad av fina träningskläder! Håller mina tummar och tår!

 3. Har blivit så inspirerad av din träning som du delar på din
  Blogg, har så sakta vågat mig på att testa löpning, går och springer
  om vart annat, men det ska gå, en dag ska jag lyckas att bara springa hela
  rundan!!! (Idag 7 km) Vore kul att ha bra löparkläder under resan till målet:)

 4. Har blivit så inspirerad av din träning som du delar på din
  Blogg, har så sakta vågat mig på att testa löpning, går och springer
  om vart annat, men det ska gå, en dag ska jag lyckas att bara springa hela
  rundan!!! (Idag 7 km) Vore kul att ha bra löparkläder under resan till målet:)

 5. Såklart det ska tränas i rosa kläder! Skulle gärna vinna ett nytt rosa linne. Alla kläder på bilderna var snygga, för övrigt! :)

 6. Såklart det ska tränas i rosa kläder! Skulle gärna vinna ett nytt rosa linne. Alla kläder på bilderna var snygga, för övrigt! :)

 7. Skulle vara härligt att träna i ett snyggt färgglatt linne istället för de gamla slitna t-shirts jag brukar använda. Man behöver visserligen inte se snygg ut när man tränar men det är ju roligt med lite finare kläder ibland. :)

 8. Skulle vara härligt att träna i ett snyggt färgglatt linne istället för de gamla slitna t-shirts jag brukar använda. Man behöver visserligen inte se snygg ut när man tränar men det är ju roligt med lite finare kläder ibland. :)

 9. Hej!
  Tänkte dela med mig av mitt bästa träningstips – att träna varierat och har roligt! :) Jag tycker nämligen att det är viktigare att träna med glädje än att alltid prestera på max (även om det självklart är roligt att se hur mycket man orkar pressa sig själv ibland). För har man roligt när man tränar så känns träningen aldrig som ett ”måste” utan som något man verkligen mår bra av. :)

  Jag har delat ditt blogginlägg på facebook här: https://www.facebook.com/elin.maria.37/posts/515195701922153?stream_ref=10

  Hoppas på supertur! :)

 10. Hej!
  Tänkte dela med mig av mitt bästa träningstips – att träna varierat och har roligt! :) Jag tycker nämligen att det är viktigare att träna med glädje än att alltid prestera på max (även om det självklart är roligt att se hur mycket man orkar pressa sig själv ibland). För har man roligt när man tränar så känns träningen aldrig som ett ”måste” utan som något man verkligen mår bra av. :)

  Jag har delat ditt blogginlägg på facebook här: https://www.facebook.com/elin.maria.37/posts/515195701922153?stream_ref=10

  Hoppas på supertur! :)

 11. Åh så fint, härligt med färg. Jag har ganska nyligen börjat jogga o älskar det, så skönt att rensa hjärnan o få egentid. Jag är för snål för att lägga pengar på träningskläder men skulle verkligen behöva ngt nytt. Håller min tumme att jag vinner, kram

 12. Åh så fint, härligt med färg. Jag har ganska nyligen börjat jogga o älskar det, så skönt att rensa hjärnan o få egentid. Jag är för snål för att lägga pengar på träningskläder men skulle verkligen behöva ngt nytt. Håller min tumme att jag vinner, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.