Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Bra start på dagen;)

Öppnar upp arbetsdagen med en löprunda i Vårsolen 😉

20140306-091556.jpg

Fick just detta mail och funderar på vilka som blir mina lopp 2014. Det är alltid bra med mål och framför allt så har jag målet att springa Tjejmilen på 45 min i år 🙂 Får se vilket lopp jag mer kommer att anmäla mig till…..Vilket skall du köra på ?

Dags för en ny löparsäsong
Här är loppen i Stockholm

Snart börjar en ny löparsäsong i Stockholm. Det första större loppet är Premiärmilen som avgörs söndagen 30 mars. Sedan följer en rad tävlingar på distanser från 5 km till 100 km under våren, sommaren och hösten.

Här är information om några av årets bästa lopp i Stockholm.

30 mars: Premiärmilen

Du springer 10 km i härlig miljö på Norra Djurgården. Ett perfekt lopp för dig som vill testa formen efter vinterns träning.

Information och anmälan

26 april: Women’s Health Halvmarathon

Ett nytt färgstarkt lopp enbart för kvinnor. Du springer halva den klassiska maratondistansen, det vill säga 21 098 meter, på en vacker och snabb bana på Södra Djurgården.

Information och anmälan

3 maj: Spring Cross

Vårens största svenska terränglopp. Naturskön och inspirerande bana på Norra Djurgården. Start och mål vid Frescati. Loppet har tre distanser: 6 km, 12 km och 18 km.

Information och anmälan

22 maj: MilSpåret

Spring 5 km eller 10 km på en flack slinga runt Djurgårds­­brunnsviken på en av Stockholms vackraste banor. Start och mål vid Sjöhistoriska Muséet.

Information och anmälan

26 & 27 maj: Vår Ruset

Vår Ruset är inte en tävling, utan en fest för tjejer och kvinnor i alla åldrar. Du springer, joggar eller promenerar 5 km i din egen takt. Samla ihop en grupp på sex personer så bjuder Coop på picknick. Vår Ruset avgörs i 17 städer över hela landet. I Stockholm genomförs Vår Ruset måndag 26 maj och tisdag 27 maj.

Information och anmälan

31 maj: ASICS Stockholm Marathon

Årets kraftprov och årets folkfest. Du springer 42,2 km på en av världens vackraste maraton­banor. Mål på Stockholms klassiska Stadion. 2014 års lopp är fulltecknat med nära 22 000 löpare från över 90 nationer. Nästa år avgörs ASICS Stockholm Marathon lördagen den 6 juni. Anmälan öppnar den 31 maj i år.

Information och anmälan

1 juni: Stockholm Mini Marathon

Den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 17 år. Det är inte viktigt att komma först eller att få en bra tid, utan att kämpa väl. Mål på Stockholms Stadion.

Information och anmälan

4 juni: Parloppet

Spring tillsammans – dubbelt så roligt! Två löpare bildar ett par och springer den 5 km långa banan i Hagaparken, men åt olika hål. Den sammanlagda tiden räknas.

Information och anmälan

9 augusti: Stockholm Ultra Marathon

Sommarens stora utmaning. Stockholm Ultra har två distanser: 50 km och 100 km. I fjol presterades några av världens bästa 100 km-tider på den snabba banan som går på Gärdet och Djurgården.

Information och anmälan

20, 21 & 23 augusti:
Bellmanstafetten

Sveriges största stafettlöpning med 18 000 löpare. Stafetten har tre klasser: herrar, damer och mixed. Fem löpare i varje lag. Alla springer 5 km. Banan går på Norra Djurgården. Samtliga lag bjuds på picknick. Välj mellan att springa på onsdags­kvällen, torsdags­kvällen eller på lördagen.

Information och anmälan

6 september: Tjejmilen

Landets största idrotts­­evene­mang för kvinn­or med 34 000 del­tagare. Du tävlar mot dig själv på den vackra 10 km-banan runt Djur­gården. Att springa en mil är en prestation oavsett vilken fart du håller. Bilda en Tjej­milen Kvartett och tävla om fina priser!

Information och anmälan

13 september: DN Stockholm Halvmarathon

Ett inspirerande lopp genom Stockholms innerstad med del­tagare från hela världen. Start och mål vid slottet och riksdagshuset. Att få springa 21,1 km på gatorna genom några av de finaste delarna av huvudstaden är en härlig upplevelse.

Information och anmälan

20 september: ToppLoppet

Ett trevligt lopp med flera underhållningsstationer längs den sköna banan i Hagaparken. Spring 5 km eller 10 km, eller gå 5 km.

Information och anmälan

4 och 5 oktober: Tjur Ruset

Höstens tuffaste och roligaste löparäventyr. Du springer 10 km genom krävande och delvis obanad terräng någonstans i Storstockholm. Vi letar upp de brantaste backarna och de blötaste kärren. Loppet den 4 oktober är fulltecknat med 6 500 löpare, men det finns platser kvar söndag 5 oktober.

Information och anmälan

12 oktober: Hässelbyloppet 10 km

Höstens skönaste mil och landets snabbaste 10 km-lopp! Lättlöpt bana genom Hässelby och Vällingby.

Information och anmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.