Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Min nya kärlek….

Ja då var det äntligen Söndag igen och Du som följer min blogg vet att detta är en av mina favorit dagar.

Tiden i stallet är oslagbar och stunden med Kärleken Bamse är så mysig:) Idag övad vi på skänkelvikning och jag lyckades få min fina vän att gå fint i sidled. Det är verkligen inte lätt att hålla koll på allt, häl ner, skänkel hit och dit, rak i ryggen, ner med handen…..Men guud vad mycket nya saker vi får lära oss!

20140223-195517.jpg

Det var verkligen vår i luften idag:)

20140223-195526.jpg

20140223-195538.jpg

Min kära mamma som är på besök i helgen fick följa med till Stallet, vilket hon tyckte var jättekul!

20140223-195555.jpg

Efter att Figaro suttit och tittat på oss en hel lektion så brukar han få några belöningsrundor på hästryggen, det skulle verkligen vara roligt om han ville börja rida, coolt med killar som rider tycker jag :)

20140223-195625.jpg

20140223-195640.jpg

20140223-195703.jpg

20140223-195717.jpg

Fikastunden som vi brukar ha när vi ridit klart är också en höjdare, blev dock inte den nyttigaste linjen idag. Bullar och Ballerina kakor ersatte kokt ägg och nyttigt bröd, ja ja det får bli skärpning till nästa Söndag :)
Ett samtalsämne idag var melodifestivalen, då Anna våran ordinarie tränare befann sig i Övik för att heja på Linda Bengtzing. Gick ju inte så bra för henne tyvärr….. Vi var alla överens om att årets Melodifestival är riktigt usel, dåligt upplägg som helt saknar glamour.
Hemma har jag börjat förbereda packningen inför morgonen Fjällenresa och för Figaros Födelsedag, lille gubben blir ju 7 år imorgon :) herregud vad fort denna tiden har gått!!!
Så imorgon skall han firas minsann…….:)
Go Söndag, Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.