Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Vinn en komplett Outfit från SUNKINI

Den här veckan tävlar ni om ett komplett Sunkini set med trosa, topp, tankini, sarong & hårband! Ett set är värt 1 295 SEK. För er som inte vet vad en Sunkini är så är det en bikini som släpper igenom solens strålar och håller dig borta från fula ränder vid solning. Coolt va?
Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara rätt på tävlingsfrågan nedan samt att gå in och gilla SUNKINIs Facebook sida HÄR. Lycka till!

Sunkini

Sunkini bikinis och badkläder är unika då de släpper igenom solen så du får en jämnare solbränna och minimerar de vita ränderna!
Tyget motsvarar ungefär solskyddsfaktor 8. Tyget är mjukt och följsamt samt torkar snabbt efter att du badat. Årets kollektion finnsi nio olika härliga färger!
Utöver bikinis har de även saronger, tankinis (linnen) och matchande hårband för att du ska kunna vara läckrast på stranden i sommar =)

Vad kostar paketet med trosa, topp & tankini?

0 reaktioner på ”Vinn en komplett Outfit från SUNKINI

  1. Setet kostade 1285:- nu på rea 995 :-

    Fattig student som man är, skulle jag känna mig snygg som en fotomodell på kryssningen i Karibien nu i vinter.. Samt slippa den vita rumpan 🙂

  2. Klart jag vill va med i utlottningen av ett komplett Outfit från SUNKINI 🙂
    Svar:
    Ordpris = 1285 kr
    Nu pris = 995 kr
    Gillar gör jag sedan tidigare på fb (Pernilla Wamsjö)

  3. Jag är gärna med!
    Svar: Ordinarie pris 1295 kronor men just nu 995 kronor!!

    Gillar på FB: (Annika Nilsson)

  4. 995 kr

    Har sprungit efter 3 små knattar på vattenlandet idag. Ränder här och var…
    Låt mig slippa dem till nästa gång! 🙂

  5. Skulle passa perfekt till min nyss bokade höstsemester – precis en sådan jag letat efter!!!

    Har gillat på FB och svaret är att paketet med trosa, topp & tankini kostar 1285:- (995:- på rea).

  6. Låter underbart att sola påklädd och solens strålar når hela kroppen. Setet kostar 1285 kronor i normala fall men reapriset är 995 kronor. Ha en fin dag!

  7. Jag är självklart med..

    Gillar Sunkini på FB: Frida Bergner

    Svaret är 995 kr på rea, ordinarie pris är 1285 kr.

  8. Klar! Gillat på facebook! 995 sek kostar setet just nu på rea, annars 1285 sek vanligtvis! Håller mina tummar nu! Kram

  9. Åh vad härligt med en sunkini! Tänk att kunna få det bästa av två världar och sola sig brun utan att behöva känna sig obekväm i en exponerande mini-bikini. Den skulle jag minst sagt gärna vinna!
    Svaret är att setet med trosa, topp och ”tankini” kostar 995 kr (kampanjpris, originalpris är 1285 kr)
    Jag gillar såklart deras facebooksida 🙂

  10. Jag vill gärna vara med.
    Jag gillar och delar på FB, Tina Carlström.
    Perfekt med en tankini till min gravidmage till höstens resa =)
    Ordinariepris är 1285 men nu kostar de 995 på rean.

    Hälsningar Tina

  11. 995kr
    När man som jag har lite runda former vore denna perfekt. Solbrun utan att tvingas exponera sig i bikini

  12. Rätt svar är 995!
    Hoppas på vinst! länge önskat mig en sunkini! 😀
    Gillat sidan länge!
    Soliga kramar!

  13. Svar : 995:-

    Har idag 2 röda/rosa trianglar efter att först ha solat med trekantsbikini och sedan en utan band!
    Mindre skönt, men det var iaf skönt i solen 🙂

    Gillar på fb!

  14. Vilken toppen tävling. Vill hemskt gärna vinna ett sånt set.

    Trosa, topp och tankini kostar 995 kr. Nu hoppas jag på tur. Ha en fortsatt skön sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.