Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Annons

Middag Fylking & Läckberg

Våra goda vänner Camilla & Martin hade bestämt sig för att skämma bort oss och bjöd på underbar middag på Högmarsökrog. Älskar verkligen detta udda ställe! Har ni inte varit där så åk dit. Våra små guldklimpar Figaro & Charlie var såklart med och dom är ju bara så Goa, fick ge Charlie fem minuter för att komma över sin blyghet men sedan satt han i mitt knä och sade” eat Me ” som jag förmodar är hans första ord på engelska:) Han har helt enkelt hängt mycket med Camillas syster dotter Hanna som är här på besök från Australien. Robban Aschberg dök in och gjorde oss lite sällskap……en mycket trevlig kväll:-) Tack herr & fru Läckberg Melin för skönt umgänge och god mat.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

0 reaktioner på ”Middag Fylking & Läckberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Annons