Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Mot Dagis

Morgonstund och jag är påväg med Figaro till dagis, nu är det bara två dagar kvar att gå dit  för lilleman sedan skall han få ledigt resten av sommaren och njuta av sommarlov.

Idag hurrar vi och skickar brällopsgratulationer till Kunghuset för den 10 Juni 1976 gifte sig Carl XVI Gustav med sin Silvia Sommerlath och 10 Juni 2010 gifte sig Daniel Westling med våran kronprinsessa Victoria.
Oavsett vad man gillar kungahuset eller ej så har vi ju valt att ha monarki och då är det ju kul att uppmärksamma detta.
Personligen spelar det mig ingen större roll, tycker kanske att vi kan sluta leka kung och drottning när vissa i den kungliga familjen inte ens vill själv längre……Men vem är jag att bedöma?

Idag blir det till att kolla upp hurvida Figaros pass är giltigt eller ej, vissa säger att det måste vara giltigt 6 månader fram för att gälla och vissa säger att det inte spelar någon roll. Ringde just passpolisen på Arlanda och inte ens dom visste utan hänvisar vidare, ja då vet ni vad jag kommer att göra de närmaste timmarna…..Sitta i diverse telefonköer för att söka svaret:)

Här är dagens outfit då jag har lite möten inbokade, hoppas ni lagt märket till Lasse´s snygga koppel som matchar mina byxor….En självklarhet för mig:)
image

Dagens blus inhandlades igår och jag tycker den är klockren för mig…….
image

0 reaktioner på ”Mot Dagis

  1. Hej hopp! En from idag sommarledig lärare kan ju bara inte låta bliii att påpeka ett litet fel ….;-) Visst menar du 19:e och inte 10:e då kungafamiljens resp bröllop ägde rum?
    Trevlig sommar! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.