Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

Fullrulle morgon!

 

Godmorgon kära vänner, vill börja med att säga att jag är såå glad över att ni vill följa mig på min blogg och jag hoppas att ni lämnar kommentarer om ni vill uttrycka något lite extra, alltid roligt att få veta vad ni tycker……

Först skall vi som vanligt börja med lite allmänt vetande och säger då grattis till en av Sveriges stora skådis Stellan Skarsgård och tjejernas favorit Måns Zelmerlöw som fyller år idag.
Namnsdag har Aina & Aino
1903 i Wisconsin USA började Harley Davidson tillverka motorcyklarna.
2005 Frias Michael Jackson från anklagelserna om sexuellt övergrepp på barn.
(Måste säga att vilket liv Michel än levde så var och förblir han en världstjärna i mina ögon)

Denna morgon har startat med full gas då det blev pannkaksstekning och packning av matsäck till Figaro.
Idag skall hans dagis åka på utflykt och vara borta hela dagen. Detta är ett årligt äventyr och vi föräldrar har bidragit med att
jobba in pengarna på diverse Julmarknader, gårdsfester mm.
Dom är ju för söta dom små liven när dom står uppradade och skall iväg:)

image

 

image

image

Lasse var på ett riktigt bus humör på våran morgonpromenad och ibland undrar man verkligen om han är över 10 år, så pigg o allert:)

Nu skall jag bege mig till PT Kennet och köra dagens pass, blev lite omflyttning på dagarna då dagis har stängt på Fredag och jag tänker inte missa en träning….Jag säger bara BEACH 2012!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.