Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på tanja.fylking@gmail.com Vi hörs!

En present från glada 70 talet

Idag vill jag börja med att hylla min Älskade sambo & livskamrat på fördelsedagen.Du är verkligen kärleken i mitt liv och jag är så oerhört tacksam över att våra vägar korsades för 5 år sedan. Love You❤️ Lars Andersson
Bilden nedan är den första bilden på oss som ett par och jag minns lyckan som om den vore igår. Idag är det din födelsedag och jag har faktiskt coronaviruset att tacka för att jag kan tillbringa denna dagen tillsammans med dig. Egentligen var planen någon helt annan då jag i skrivande stund skulle suttit i bilen med ett gäng glada tjejer och styrt kosan mot våran efterlängtade träningshelg i Fjällbacka. Men som allt annat just nu så fick vi ställa in den och skjuta den på framtiden. Inget ont som inte har något gott med sig. Nu blir det fira dagen lång och vi kommer tillbringa helgen på vårt älskade skärgårdsställe med goda vänner.

F6F8EEAC-68CA-40D7-8BA6-832B929C1E84

Under 3,5 års tid har Lasse pratat om den magiska lergrytan som han vill att vi skall köpa. Själv fattade jag inte vad han pratade om för gryta med det gjorde dom på butiken Cordon Blue (stor köksbutik)på Vasagatan i Stockholm.
– Åh den gamla klassikern kvittrade damen bakom kassan och kom fram med RÖMERTOPF, kan det vara denna ?
Ingen aning säger jag, men säkerligen! Den tar vi ……
Hon berättade lite om Lergrytan och att den var väldigt populär på 70 talet (typ när jag föddes:).

Känner du till den ? och kanske har du något favorit recept du vill dela med dig av ?

Gulp!!! Dyr som satan var den också men mannen i mitt liv är självklart värd den och det var kul att se hans lycka när han öppnade paketet i morse.

Jag själv och grabbarna ser MYCKET framemot alla goda måltider som han under många år utlovat:)

2F4CD927-6C78-42B2-9139-2035878B6BAE 293C4B68-417A-4DA0-937B-99C2A0C6B0C2

Så nu min älskling finns det inga ursäkter till att inte laga middagar…..

Skall väl inte skryta med att det blev en brak födelsedagsfrukost direkt, du ser min tallrik ovan….Ha ha
Men imorgon utlovar jag nybakt bröd på landet och receptet kommer här på bloggen.

Go Freda!!!

PT STUDIO i Enskede, vågar satsa……

Igår invigdes NYA PT Studion i Enskede( granne med Margaretaparken/Stockholmsvägen)och är tränar jag numera mina klienter(en i taget) då jag alltid jobbat med väldigt privat personlig träning.
I dessa baciller och virustider känns det extra bra både för mig och min kund. Självklart är god hygien & renlighet av gymmet en självklarhet.
I anslutningen till Studion finns även möjlighet till bastu, dusch & relax, så vill man belöna sig lite extra efter träningen så avsätter man en stund för lyx i sparummet samt så kommer jag att öppna upp även för massage i höst.
Ja det är säkert vågat att satsa på någon business nu när hela vårt land står stilla men jag vägrar att finna mig i denna totala trans. Ny studio och framtidsplaner är det som gäller här, sedan får man ju se om dom blir av eller ej men planer och siktet inställt framåt, det har jag!

Stort Tack Karin för att du gjorde detta möjligt och att jag fick hyra denna fina lokal och Tack till min premiärkund Annika för den fina inflyttnings blomman, blir verkligen rörd över alla underbara kunders engagemang och lovord.
Ett extra stort tack till dig Lena som under nästa två år lånat ut din källarlokal till mig. Där fick jag möjligheten att sakta och säkert få bygga upp mitt företag och kundstock, så tacksam!
Nu väntar nya utmaningar💪

Bilden kan innehålla: blomma
Vi hörs!

Tacksam att kunna fly till ön ” Lyckan”

Från att ha varit uppbokad med jobb varje helg fram till minst påsk så är jag nu 100% ledig på helgerna. Inte vad jag hade planerat men vem fanken kunde ana att ett jäkla virus skulle sätta hela världen i gungning. Men även om jag förlorar massor av pengar och massor av roliga uppdrag så är det är bara att försöka acceptera och gilla läget!  Jag är långtifrån den som drabbats värst, jag klarar mig och min verksamhet med träning rullar fortfarande på. Men jag skulle i detta läget vilja ha obegränsat med pengar så att jag kunde stötta mina vänner och deras livsverk( företag) i denna svåra tid. Helt galet att vissa verksamheter totalt kollapsade på loppet av 48 h…. Så sjukt läskigt!

I helgen tog vi oss ut i skärgården och det var helt underbart härligt.
Som Figaro sade; Mamma när vi är här på ” Lyckan” ( som vi kallar vårt lantställe) så känns det som Corona inte finns.
Det kändes verkligen som vi var långt borta från allt vad heter Covid-19 och vi njöt av att få vara med varandra ❤️ Värme, Kärlek och Skärgården får Oss att må oerhört bra! Jösses vad tacksam jag är för att vi har detta ställe att fly till.

I en tid som denna är mitt behov stort av att ha familjen samlad❤️( bara min stora kille som saknas)
D86DB23F-976F-4D23-B609-2877406A0607
D596683E-B801-4198-84A4-3E5F2783D1AD570AE101-CE18-4887-9EEE-AE86F3836A8DFC87807C-46D6-4E0F-8DDB-C6D605AFADFD878B36C1-CB20-453A-BE84-660440DA90550B94D596-C3D0-4A50-8B87-E9950D12DF1C

Testar studier på distans…

Rörigt värre i vår värld och vi vet inte vad morgondagen kommer att bjuda på. Planer och planera är ord som inte riktigt funkar. Figaros skola testade idag distansstudier då vi inte vet huruvida grundskolan skall stängas eller ej. Man säger att det inte skall ske idag men vad som händer framöver har vi ingen aning om. Måste ge Futuraskolan/Bergtorp i Täby en riktigt stor eloge för god och löpande information i dessa förvirrade tider och i allt elände så tycker jag faktiskt att det var lite coolt att se hur läraren guidar elever via cyberspace. Jag hoppas personligen att förskola och grundskola skall fortsätta sin skolgång, men i mindre klasser. Finns  ju både hotell och övriga lokaler som står tomma och behöver omsättning . Att stänga ner känns inte som en lösning enligt mig, låt föräldrarna själva ta dom besluten och ge barnen möjlighet både till distansstudier & vanlig skolgång. Tänker även på de barn vars enda trygga tillvaro är just skolan.
4EE75E2D-D678-41A9-B52D-7AB0FA486C46

Rör på Dig och aktivera lyckohormoner!

E25E41F3-7927-49F9-865A-53E7C34E5408

Jag vet och har all förståelse för att lusten till träning just nu kan tryta rejält, för vi har ju viktigare saker att tänka på. Men jag vill verkligen uppmana till aktivitet och träning extra mycket i denna svåra tid. Inte för att vi skall hålla oss snygga med magrutor och pumpade biceps, NEJ, endast för att du skall vara så stark och frisk som bara är möjligt och för att det faktiskt får dig att må bättre.
Träning och aktivitet där vi ökar pulsen något skickar nämligen ut LYCKOHORMONER i kroppen och vem behöver inte det ? Framförallt nu!!!!!
Säkert har du hört talas om ämnen som Serotonin(som förmedlar en känsla av tillfredställelse och lugn) Dopamin ( ger oss en belöning i form av välbefinnande, glädje &motivation)
Noradrenalin(gör att vi känner oss aktiva och pigga) och slutligen
Endorfiner (som dämpar smärta och ökar välbefinnandet, kroppens egna fantastiska morfin)
De spelar alla en viktig roll i den mest påtagliga koppling mellan fysisk aktivitet och hjärnan
” MAN BELÖNAS MED EN KICK OCH MÅR BRA AV RÖRELSE”

Så till ALLA er som jobbar hemifrån(och från era resp företag också såklart)
Släpp jobbet någon gång under dagen och ta dig ut på en Powerwalk eller till närmaste utegym.

Med smittorisken som råder nu så försöker jag i mesta mån att röra mig utomhus. Så det blir Powerwalks när jag jobbar hemifrån och många raska promenader till och från jobbet,(Enskede- Gamla Stan) och i nästa vecka kommer jag att dra igång med gruppträning (som i nuläget är inställd)utomhus i Margareta Parken ENSKEDE.
Samt så har jag har en PT studio där jag både tränar själv samt mina PT kunder (endast en person i taget).

I min Facebook grupp för mina kunder jobbar jag med att peppa till rörelse och dom som är med i gruppen är grymma på att hjälpa till :) Tillsammans försöker vi hjälpa och stötta varandra !

Med en stark hälsa så orkar vi mer, Kram  T