Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

1 år

Grattis vår prinsessa på din födelsedag. Imorse så blev det skönsång, paket och en god leverpastejsmörgås med gröt till frukost. Efter det åkte vi till studion för foto dagen till ära, samt gjorde vi lite annat skoj där som ni får veta senare. Kan säga att det har med bröllopsplanerna att göra iallfall. Slänger upp bilder lite senare från morgonens firande. Så länge får ni ett kollage på de första 12 månaderna i Frejas liv. Sista bilden ska också tas på filten i eftermiddag. Skoj att ha foton såhär.

PicMonkey CollageVi har nu också haft äran att vara föräldrar till denna donnan i ett år. Det har varit den mest känslomässiga bergochdalbana någonsin i mitt liv.  Mer om detta senare. Hoppas ni har en fin måndag

KRAM

”Kod för att importera min blogg till Nouw: 4352459366”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *