Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Kalasdag Del 2

Här kommer andra delen från dagens kalas.PicMonkey Collage

Presentöppning var spännande tyckte Freja och många andra också =)IMGP4614 IMGP4616 IMGP4618

Freja tillsammans med sin favorit, grannen Martina med sonen Våge. När Martina kom blev det kramkalas.

PicMonkey Collage

Freja var helt slut efter allt presentöppnande.PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage5

När alla vännerna gick hem, var det dags att kolla in alla presenterna en extra gång. Kuberna var extra roligt, speciellt när man får rasa dem efter mamma och pappa byggt upp dem. Snabb måste man vara=)

Nu blir det snart sängen här. Imorgon har vi en 1 åring att fira. Dagen börjas med fotografering hos fotografen.

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *