Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Kalasdag Del 1

1 årsdagen. Idag firades Freja med pompa och ståt. Hon började med att sova när gästerna kom, men vad gör det. Det får man göra när man bara är 1 år gammal. Hon blev lite till sig när det var så mycket människor. Ville gärna upp till mig och hennes pappa. Men lite lek och bus blev det. Dagen lyxades till med lite majskrokar. Något som jag inte brukar ge Freja annars. Så jag tror nog att hon känt att dagen varit speciell. Nu sitter hon och leker med alla presenter hon har fått. Hon är väldigt nöjd, för alla som kom och firade henne och hennes fina gåvor. Men det bästa är ju när man får besök , jag älskar det.  Jag kommer dela upp bilderna lite, blev en hel del. Första delen är innan alla kom. Lite på hur jag hade dekorerat här hemma. Väldigt enkelt och inget avancerat. Men i lagom mängd, det blev fint.

Jag gjorde en egen variant på prinsesstårta. Fyllning var choklad och jordgubbsmousse, samt jordgubbssylt. Till det blev det chokladbottnar.

PicMonkey Collage5

IMGP4581

Självklart skulle de små få lite snacks också. Smoothies och majskrokar, mumma tyckte demIMGP4582

PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *