Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Gästbok och födelsedagståg

När Freja döptes önskade jag mig ett födelsedagståg. Detta kan man ha väldigt länge. Mysigt att ha små traditioner, saker man tar fram när de fyller år. Så har jag aldrig haft det, därför är såna små saker viktiga för mig nu när jag har fått barn.  I doppresent fick Freja även denna gästboken. Den är helt fantastisk, så rolig att ha för Freja när hon blir stor att läsa i . Tulpaner fick pryda bordet denna dag, och små rosor i små hinkar jag fyndat på ebay. Dessa kan man också ha på bröllop och ha lite godis i med cellofan runt. Eller som bordsplacering. På Ebay hittar ni dem.

PicMonkey Collage

IMGP4593

Gästboken hittar ni hos Adlibris. Födelsedagståget hos Lekhallen.  Här kan ni se hur Gästboken ser ut inuti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *