Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Annons

Tårtlördag!

Japp denna lördag har jag bakat, med en mindre glad snart 1 åring. Pappan är iväg på brädspelskväll, så vi fick försöka rodda baket här hemma själva idag. En tjej som ställer sig upp mot mammas ben och säger mamma mamma. Det är inte lätt. Men tårtorna blev gjorda, dock blev det inte sån där snygg kupolformad variant som prinsesstårtor brukar vara.  Innehållet är inte heller gjort hemma, halvfabrikat. Mousse på påse, men det ska nog gå och äta det också. Tiden idag har inte räckt till, men äsch det går nog ner det också.

När vi lämnat pappan på spelkväll, åkte vi in till stan. Ska fota imorgon och visa vad det blev för inköp. Nu sitter jag här helt slut. Det har varit en lång vecka, och jag har inte kommit hemifrån utan Freja 1 minut. Det känns, men nästa vecka börjar träningen igen för mig. Har ju jobbat mkt med Pompdelux, det är nu slut och jag ska träna 3 gånger i veckan har jag satt upp som mål. 8 Pt pass kvar. Ne nu ska jag greja lite här. Hoppas ni haft en fantastisk lördag kväll. Blir en liten Tbs (throwbacksaturday) här istället hi hi =) .

imag0432

Filip hade varit och hämtat vagnen. Sängen stod i Frejas rum. Gud vad jag kommer ihåg längtan efter henne =).På bilden nedan en nyfödd Freja, 1 dag gammal. Fick vara vid fönstret för att få ljus. Hon hade lite gulsot. Så hon var ganska gul ett par veckor. Slapp dock att ligga under lampa. Blir så rörd när jag sitter och tittar tillbaka på dessa bilder. Det var bara ett år sedan, känns som en evighet men ändå inte. Känner ni igen känslan som har barn?

imag0516

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons