Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Annons

Pink Roses!

Dagens kläder kommer från Pompdelux och Name it. Skor från Kavat. Nu har jag, Freja och hunden varit och lämnat sambon vid flytthjälps lägenheten. Själv ska jag nog bege mig in till stan med Freja. Som sagt att göra en tårta står på schemat idag. Samt ev byta till en ny telefon. Får se om jag orkar masa mig in, men det är ju härligt väder. Det betyder dock trångt i butikerna och på caféerna.

1 2 3

IMGP4560

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons