Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Annons

Jakten på de perfekta rosetterna

är avslutad. Jag har hittat dem. Freja har vägrat ha band, klämmor och annat i håret. Har letat efter krokodilklämmor som är klädda och inte med järn direkt på klämman så att säga. Har velat ha i gammelrosa och vitt. Nu hittade jag dem minsann. Men det bästa av allt, Freja accepterade att ha dem på sig. Nu hoppas jag att Kappahl tar in flera färger.  Igår en gårdagens Freja med snickarbyxor från Lindex. Tröja från Pompdelux, för billigare frakt kontakta mig på tsl@pompdelux.com så hjälper jag dig med din order. Rosetter från Kappahl.

PicMonkey Collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons