Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Annons

God morgon Lördag!

Vaknade för en timme sedan. Nu sitter lilltjejen och lekar på golvet. Jag kollar på nyaste avsnittet av Ack värmland. Det är ju helt fantastiskt program. Älskar Mia skäringer. Finns ju ingen roligare än hon. Gillar alla hennes program hon varit med i.  Igår var en mysig dag. Det var Ikea besök och heldagsmys med grannen. På kvällen blev det mys med pappan i familjen , lite god mat och mys med Freja. Hon somnade sent igår, kommit in i en period då hon är ledsen på kvällen och när hon vaknar på morgonen.

I helgen blir det fullt upp, idag ska sambon hjälpa våra vänner att flytta till sitt nya boende. Efter det ska han iväg, jag ska försöka hinna med och fixa allt inför morgondagen. Då blir det kalas för Freja som fyller 1 år på måndag. Nästa vecka blir det kalas för släkten. Älskar ju kalas =). Det kan man inte få för mycket av.

I förrgår var vi på stadsbiblioteket, där mötte vi upp Åsa och hennes söta dotter Sigrid. Har missat detta ställe totalt. Kommer nog hänga där mer framöver. Stora ytor som de små kan röra sig fritt på . Helt fantastiskt där.

Lite bilder från dagarna. 1. En nyklippt trött mamma, 2. En morgontrött mamma på promenad med hund och barn. 3. En pussglad Freja 4. Mysiga kvällar. Varit sliten den här veckan. Har nog att göra med förra veckans magsjuka och brist på sömn. Tar en stund att återhämta sig =)

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons