Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Annons

1-årsfotografering

På måndag när Freja fyller år ska vi till fantastiska Jonna Nimonius för 1 års fotografering, samt lite annat skoj som jag inte tänker avslöja här =) . Bjuder på lite fotograferingar jag och min sambo varit på tidigare. De bilderna nedan är tagna av Amanda Sigfridsson. Första bilderna är under min graviditet. Jag i vecka 36 har jag för mig. Bilderna på filip och Freja är tagna när Freja är 3 veckor gammal.  Senare kommer det upp lite fotoideer till 1 årsfotograferingar. Missa inte det.

PicMonkey Collage10 PicMonkey Collage12 PicMonkey Collage13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons