Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Våffeldagen!

Tillbaka från öppna förskolan, Freja skulle äta lunch när vi kom hem. Men hon somnade i vagnen på vagnen hem. Så nu snarkar hon lite. Jag ska värma lite mat från gårdagen tänkte jag. Som alla andra måste man ha lite våfflor. Idag är våffeldagen. Kommer bli två omgångar våfflor idag. Morgonvåfflorna på bilderna, samt ikväll när sambon kommer hem. Finns ju många varianter av våfflor, både lite matigare och dessertvåffla. Här blir det klassisk med sylt och grädde. Hur vill ni ha er våffla?

PicMonkey Collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *