Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

God morgon onsdag!

Känns kul att bloggen fått liv igen efter en vinterdvala om och till. Nu ligger jag och dottern och drar oss i sängen. Fästmannen har gått till jobbet. Ligger och filosoferar vad vi ska hitta på idag. Nästan alla mammor vi känner har börjat jobba. Lite trist för det finns inte mkt för oss att göra om dagarna. Men får nog gå en sväng till öppna förskolan idag. Det var ett tag sedan vi var där. Så i eftermiddag får det nog bli det.

Igår var jag på arrangemang för pompdelux. Det var typ mitt sista arrangemang för den här säsongen. Har inte nått upp till mitt mål, vilket gör mig lite besviken faktiskt. Men i detta fall kan jag inte påverka nämnvärt. Får man inte fler arrangemang bokade så är det klurigt minsann. Men tänkte ge mig ut på stan och hänga upp lite affischer om att vara värdinna och så. Bjussar på lite bilder från gårdagen innan jag begav mig mot arrangemanget. Nu blir det frukost och sen kika lite nyhetsmorgon och greja här hemma. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. ikväll blir det hm arrangemang i nordstan. Fotar lite därifrån och lägger upp imorgon =) . Behöver fixa lite till frejas 1 årskalas på söndag med . Får se om jag hinner inom panduro ida. Ha en fin lillördag alla ni.

PicMonkey Collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *