Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Ny vecka ny snö!

Ja igår när vi promenerade såg vi lite vårtecken. Några snödroppar hade spruckit upp och vårkänslan inföll sig . Men idag vaknade man upp till typ snöstorm. Men vi har varit ute och morgonpromenerat ändå i 40 minuter. Lillan ligger och snarkar i sin vagn.

Nu sitter jag här och kollar på lite youtubeklipp. Älskar ju Clara s videos. Följde henne när hon var med i Gravid vecka för vecka. Jag tänkte att jag skulle orka fixa med Frejas rum. Fick hem hennes vita sänghimmel som jag beställt till hennes gråa rum. Håller på att leta med ljus och lykta efter en batteridriven ledslinga med fjärilar på. Hittat några stycken. Så blir att beställa hem en. Har ju lite fjärilar i hennes rum. Så fortsätter på det temat lite. Den ska sedan hänga i sänghimmeln, så Freja kan titta på den när hon ska sova. För just nu är det inte lätt att få henne att somna i sin säng. Kommit in i en närhetsperiod nu, kom lite i samband med att hon började krypa samt kräla och ställa sig upp. Jag lägger inte någon energi på att försöka få henne att somna i sin säng. Hon är nog inne i en fas nu, och jag har sönderanalyserat allt sen hon föddes. Nu läser jag henne och vilka behov hon har. Men visst hade det varit skönt om hon hade somnat runt 8 på kvällen. Men annars är vi väldigt tacksamma att hon nu sover hela nätterna. Det gör att man äntligen har blivit människa igen. Det är guld värt. Så den lilla får gärna somna i mammans famn om hon vill det =) ..

Ne nu ska jag kolla lite på Elisabeths avsnitt, också från gravid vecka för vecka. Verkar helt underbar =) 1 gång har Freja iallfall åkt pulka hennes första vinter =)

IMG_6773_2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *