Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Filmtips- The theory Of everything!

Det är inte ofta jag hinner se en film nuförtiden, och när sambon väljer filmer brukar jag absolut inte gilla dem. Men förra veckan valde vi denna tillsammans minsann. The theory of everything. Det är en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Den filmen kan jag varmt rekommendera. Den baseras på Stephen Hawkings liv. Hans exfrus perspektiv osv.

Theory_of_EverythingJag säger bara SE DEN =)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *