Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Årets julkort!

En vecka närmre jul och det går i rasande fart. Vilken kväll vi hade igår här hemma. Freja hade inte hostat något alls på dagen och inte snorat alls mycket heller för den delen. Men när hon sovit en stund börja hon hosta så att hon spyr. Hon hostar inte jättemycket, men två hostingar räcker sen spyr hon. Antar att det är för slemmet hon har i halsen. Det är ju bra att det kommer upp, men då blir hon pigg och vill inte dricka vatten för att kunna somna om.  Så öppna fönstret i sovrummet, upp med henne en stund, få henne att dricka mycket vatten när hon vaknat till. Sen fick vi ta koksaltlösning vilket är jättesvårt på henne nu. Man måste vara två stycken och snabb måste man vara med.

Fram till 01:30 vaknade hon av att hon hostade till, men hon spydde inte mer iallfall. Jag fick ligga beredd med bröstet hela natten, för när hon hostar så dricker hon lite, och det hjälper mkt och hon kan somna om igen.

Men det är det jobbigaste hittills som mamma , då man är så hjälplös när de inte mår riktigt bra. Hon vill bara sova och det går inte. Men man får underlätta så mycket man bara kan för henne. Ligga på hög kudde osv.  Nu har jag skickat ut alla julkorten  så nu kan jag visa det. Tog dem upp på vår vind här där jag bor. Blev hur nöjd som helst. Men hon var inte på bästa humöret, så många skratt blev det inte . Men här kommer ett urplock av bilderna jag tog. Efter urval blev denna bild nedan årets julkort. =) Jag måste verkligen köpa ett nytt objektiv, ett poträttobjektiv. Älskar ju att fota. Japp som sagt så här blev resultatet.

IMGP3547

Ljusena var ju typ det häftigaste som hon någonsin sett =)PicMonkey CollageJag hittade ideerna HÄR till mitt foto.

2 reaktioner på ”Årets julkort!

  1. Hej, börjar med att du har en mysig blogg och jag som själv är hemma med min första dotter på två månader tycker det är kul att se hur andra mammor har det 🙂
    Angående hostan kan det vara värt att testa en huskur där man lägger gul lök i vatten under barnets säng, det fungerar hos oss 🙂

    1. Tavk för tipset Sara =)
      Nu har vi blivit kvitt nästan all hosta , tack och lov.
      Hoppas förkylningen är borta helt snart. Så jobbigt för de små, med
      täppta näsor !
      ha en mysig dag
      ¨KRam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *