Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

♡ Första smaksensationen.

Kanske inte var jättesensation hehe. Det blev gröt som jag testade. Så här såg det ut. Inga reaktioner faktiskt. Hade ju tänkt mig massa olika grimaser, men lillan gapade och svalde den lilla gröten hon fick. Det var helt ok tror jag. Har också provat banan, det var lite klurigare, det kom upp efter 2 timmar. Så det var nog lite klurigare för henne och hennes mage. Tänkte utöka med 1 tesked gröt mer varje vecka nu. Så om 1 månad kan jag nog ge henne en hel portion gröt tänkte jag.

Ja så här såg det alltså ut.. Tror hon kommer bli ett matvrak, hon verkar gilla mat i övrigt.

Så det första målet som ska bytas ut sen när hennes mage vant sig, det är kvällsamningen. De säger ju att man har tunnare mjölk på kvällen. Men inte vet jag =) Tack för kommentarerna i senaste inlägget. Ikväll blir dag nr 1 på att sittamma på kvällen istället för att liggamma. Jag testade igår, men hon protesterade mot det också. Så får se om det går bättre idag. Håller tummar och tår! Ha en fin fredag !

IMGP2033 IMGP2036IMGP2040IMGP2042

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *