Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Lördag igen!

Då vart det lördag och helg igen. Veckorna går så snabbt. Är nyss hemkommen från Ikea och massa andra roliga affärer med en kompis. Ikea hade fått in fantastiska saker i gammelrosa. Svårt att hålla tassarna i styr. Får se vart man ska placera dessa härliga ting man köpte idag. Blir nog i vardagsrummet.  Älskar pastellfärgerna, de håller i sig och kommer ännu starkare nu till våren om man kollar inredningstidningar osv. Just nu sitter jag och tvättar hundens tassar. Den här fukten är döden för hans tassar. Blir rött och irriterad, gäller att hålla rent och torrt.

Ikväll blir det förmodligen den sista festen jag går på innan det är dags att få en liten till familjen. Blir en födelsedagsfest, ska bli trevligt att få klä upp sig lite och vara social. Längesen man klädde upp sig. Så blir nog trevlans. Bjuder på en kass photobooth bild på hur missnöjd hunden är just nu.

 

Bild 2014-02-08 kl. 16.52

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *