Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Bodypump!

Idag steg jag minsann upp 05:45 och en timme senare väntade ett body pumps pass. Har aldrig någonsin tidigare testat detta. För er som inte vet vad det är och inte tränar på gym, så kan ni kika in videon. Igår tränade jag dessutom MRL pass som tog död på mina ben. Trodde inte att det skulle vara så mkt ben. Men det var det. Jag frågade instruktören när jag kom till gymmet hur tunga vikter man ska ha, om man aldrig tidigare gjort detta. Till svar fick jag ”inte för tunga, du ska ju kunna gå imorgon” Då förstod jag att det här kommer BRÄNNA!
Passet var riktigt jobbigt, hade svårt att hålla balansen när det var benböj, men med övning blir man bättre antar jag. 
De lösa 5 kg vikterna, var för tunga för mig fick inte upp dem riktigt i en övning. Hade behövt lite lättare, men det fanns dock inte. 
Summan av kardemumman: Jag kommer nog inte kunna gå imorgon, kunde inte ens cykla hem från gymmet. Men det är härligt, då har det gjort mkt nytta.  Jag kommer definitivt att köra det igen. En gång i veckan hade jag kunnat tänka mig, ett bra sätt att styrketräna på om man som jag inte vet hur man ska använda skivstång och fria vikter på egen hand. Tummen upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *