Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Favoritparfymer!

Måste köpa en ny parfym då min Fancy parfym nu har tagit slut. Älskar min poison parfym också från Dior. Vad har ni för favoritparfymer ? Ge mig lite tips!



En reaktion på ”Favoritparfymer!

  1. Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.Så kolla gärna in min blogg:)Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)Ps. kör även dagens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare dag och fler andra tävlingar med fina priser så passa på att anmäl dej:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *