Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Restless!

Gud jag är sjukt uttråkad. Ingen att prata med och inget att göra. Funderar på att ta fram min engelska litteratu som jag fick hem igår. Kursen börjar på måndag. Måste köpa ett headset oxå hmm. Hoppas nu inte seminariumena är mitt i veckan. För då måste jag hoppa av denna kursen med. Det vill jag verkligen inte. Just nu ligger jag och svullar! Filmen den var bra, sorlig men bra. Ska ge mig på denna filmen nu tänkte jag. Sett den? Vad tyckte ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *