Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Egenmys!

Idag skulle visst karln iväg till en kompis till han o vara där. Jaha vad ska man d hitta på. skittrist att sitta ensam på en fredagkväll. Men inte deppar jag för det, kvalitetstid, men jag blir rastlös så lätt. Men nu ska jag laga mina heta kräftor i vitlöksolja med pasta. Sen ska jag frossa, lösgodis och stjärnor är inköpta. Sen blir det The voice och ska kolla på någon braig film=). Tänkte se denna .

Vad ska ni göra denna fredag? Några speciella fredagsrutiner? Tips på bra fredagsmat?
GIVE ME =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *