Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Hur mkt tid har du kvar?

 En framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. 
Detta blev söndagens kvällsfilm. Den var bra, rekommenderas att kolla på . Brukar inte tycka om Justin Timberlake i filmer. Men han var bra tillsammans med Amanda Seyfried som jag gillar väldigt mkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *